Kebijakan Cookie

COOKIE

Apa sing kalebu cookie | Dhaptar Cookie Situs Web

Aku cookie non lagi virus. Kuki non padha bisa ngerteni data sensitif kayata jeneng lan jeneng kulawarga, karya sing wis ditindakake, ing endi sampeyan manggon persis utawa data pribadi liyane.

Cookie penting supaya situs migunani lan ngitung kunjungan. ing cookie cookie )

Manajemen Cookies

Ora ana data pangguna pribadi sing dipikolehi situs iki. Cookie ora digunakake kanggo ngirim informasi pribadhi, utawa uga cookie sing terus diarani macem-macem jinis sing digunakake, utawa sistem kanggo nelusuri pangguna.
Elingi yen pangguna, kanthi ngatur browser bisa kapan wae mateni operasi cookie.

Kajaba saka data sing diklumpukake (data navigasi) kanthi otomatis, panentu informasi liyane liwat formulir utawa email sing disiapake gratis lan spontan lan kegagalan dikirim mung bisa nyebabake kegagalan kanggo memenuhi panjaluk.

Papan kanggo nyimpen data yaiku server saka panyedhiya hosting situs (https://shop.ercolanimontepulciano.it/), kajaba ana cookie sing disimpen ing komputer.

Ing ngisor iki minangka link kanggo pangguna sing nerangake cara ngatur utawa mateni cookie kanggo browser internet sing paling populer:

Kanggo ndeleng cookie apa ing kaca sing dibukak, ana macem-macem alat khusus, kayata:

  • Manager Cookies saben Firefox
  • Firebug saben Firefox (instruksi)
  • Alat Alat Cookie saben Chrome
  • WebCookies, alat on-line sing nyedhiyakake dhaptar cookie ing kaca sing dituduhake lan kanggo saben jinis, durasi lan, yen kasedhiya, link menyang informasi babagan privasi sing ana gandhengane karo cookie kasebut.

Salajengipun, browser ngidini sampeyan ndeleng cookie sing disimpen lan ngatur kanthi milih ing antarane macem-macem mode.

Saben browser duwe tata cara dhewe kanggo manajemen iki, biasane ana setelan browser ing item "Kebijakan". Ing ngisor iki minangka kaca sing bisa nemokake informasi sing rinci babagan sing paling akeh digunakake. Yen sampeyan nggunakake browser liyane, bukak pandhuan khusus kanggo browser kasebut.

Pengecualian bisa uga cookie sing digunakake Adobe Adobe Player, sing browser ora bisa ngatur. Kanggo ngganti setelan sing ana gandhengane karo cookie iki, sampeyan kudu ngunjungi kaca iki.

Mateni cookie

Kanthi ngganti setelan browser, sampeyan bisa nampa utawa nolak cookie (kabeh utawa pihak katelu, saka kabeh situs utawa mung saka sawetara pilihan) utawa mutusake nampa pesen peringatan sadurunge nampa salah sawijining situs sing dibukak.

Sampeyan uga bisa nentang registrasi cookie kanthi nggunakake platform unsubscribe dell'IAB (Biro Iklan Interaktif) Eropa.

Mbusak cookie

Browser ngidini pangguna mbusak cookie sing ana, kabeh utawa mung pilihan sing disenengi. Sampeyan uga bisa disetel kanthi otomatis mbusak nalika browser ditutup.

ANALISIK COOKIE

Situs nggunakake Google Analytics ANONYZED: cookie analytics dianggep teknis yen digunakake kanggo tujuan optimasi lan yen IP pangguna dijaga anonim. Kita ngandhani pangguna manawa situs iki nggunakake layanan Google Analytics gratis. Elingi yen data mung digunakake kanggo nduwe data kaca sing paling akeh dibukak, jumlah pengunjung, data kunjungan sing dikumpulke dening sistem operasi, kanthi browser, adhik.

Parameter iki disimpen ing Google server sing ngatur Kebijakan miturut iki pedoman.

INTERAKSI DENGAN NETWORK SOSIAL

+1 tombol lan widget sosial Google+, Kaya tombol lan widget sosial Facebook, tombol Tweet lan widget sosial Twitter lan tombol LinkedIn kanggo dituduhake. Panggone nggunakake: cookie lan data panggunaan

Tombol + Google+ lan 1 lan widget sosial (Google Inc.)

Tombol +1 lan widget sosial Google+ (kalebu komentar) yaiku layanan interaksi karo jaringan sosial Google+, sing disedhiyakake dening Google Inc.

Data pribadi diklumpukake: cookie lan data panggunaan.

Panggonan pengolahan: USA - Kebijakan Privasi

Kaya tombol lan widget sosial Facebook (Facebook, Inc.)

Tombol "Suka" lan widget sosial Facebook iku layanan interaksi karo jejaring sosial Facebook, sing diwenehake dening Facebook, Inc.

Data pribadi diklumpukake: cookie lan data panggunaan.

Panggonan pengolahan: USA - Kebijakan Privasi

Tombol Tweet Twitter lan widget sosial (Twitter, Inc.)

Tombol Tweet lan widget sosial Twitter yaiku layanan interaksi karo jaringan sosial Twitter, diwenehake dening Twitter, Inc.

Data pribadi diklumpukake: cookie lan data panggunaan.

Panggonan pengolahan: USA - Kebijakan Privasi

Tombol Linkin lan widget sosial (Linkin)

Tombol Linkin lan widget sosial minangka layanan interaksi karo jaringan sosial LinkedIn, sing diwenehake dening Linkin Inc.

Data pribadi sing diklumpukake: Cookie lan browsing lan nggunakake data.

Papan Perawatan: USA - Kebijakan Privasi

Diowahi pungkasan: 23/05/2018

KANGGO COOKIE

Jeneng cookie Jinis cookie Partai pisanan utawa katelu Bisa diblokir Sesi utawa Sengketa Tanggal kadaluwarsa maksud
woocommerce_ *, wp_woocommerce_ *, wc_cart_hash_ *, wc_fragments_ * penting Pihak katelu Tegese

cart Item Dibusak. Mbusak
  • Ora produk ing grobag.