Kebijakan Privasi

INFORMASI CUSTOMER IN PROSES DATA PERSONAL

Selaras karo Peraturan EU 2016/679

Informasi kasebut nuduhake data pribadi sing diproses minangka bagean saka bisnis sing ditindakake dening AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI sing dienggo, liwat dokumen iki, kanggo nggambarake metode manajemen, ing konteks pangolahan data pribadi pihak sing kasengsem.

Informasi iki diwenehake miturut seni. 13 Regulasi EU 2016/679 tanggal 27 April 2016.

Pangolahan Data Pribadi tegese operasi utawa set operasi, sing ditindakake utawa tanpa bantuan proses otomatis lan ngetrapake data pribadi utawa set data pribadi, kayata koleksi, registrasi, organisasi, strukture, panyimpenan, adaptasi utawa modifikasi, ekstraksi, konsultasi, panggunaan, komunikasi kanthi transmisi, panyebaran utawa cara liya sing kasedhiya, mbandhingake utawa sesambungan, watesan, pembatalan utawa karusakan .

  1. Kategori Data Proses diolah

AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI bakal ngolah Data Piranti ing ngisor iki sing diwenehake dening pihak sing kasengsem:

  • Data Pribadi lan Identifikasi (kalebu jeneng, jeneng kulawarga, tanggal lair, jender, kode tax)
  • Data kontak (kalebu telpon, email, alamat)
  1. Tujuan saka perawatan

Data Piranti sing wis digawe kanggo AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI, bakal diproses kanggo nanggapi tujuan khusus sing penting kanggo kegiatan perusahaan, kayata tujuan institusi, tujuan organisasi, sing cocog karo kewajiban miturut undang-undang negara lan daerah lan komunitas kayata:

  1. a) kewajiban administratif lan akuntansi;
  2. b) kanggo netepi kewajiban hukum lan kontrak sing gegandhengan karo kontrak;
  3. c) manajemen konflik;
  4. d) kanggo kasus liyane sing digambarake dening aturan saiki,
  5. e) ngirim buletin (arti hukum sah.6 paragraf 1 huruf a) mung kanthi idin nyata lan spesifik sing dilampirake ing informasi kasebut;
  6. f) ngirim komunikasi komersial sing ana hubungane karo promosi, diskon, tawaran.
  7. g) ngirim email kanggo acara sing diatur dening AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI (arti undang-undang art.6 paragraf 1 huruf a) mung kanthi idin nyata lan spesifik sing dilampirake informasi kasebut;

Sampeyan ngelingake, kanthi referensi tujuan sing dituduhake ing titik a) menyang d), panyedhiya data pribadi wajib. Nolak lan / utawa menehi informasi sing salah lan / utawa ora lengkap bakal nyegah implementasi kontrak lan ora terus-terusan.

Minangka gegayutan karo tujuan sing diarani ing poin e) lan f), penyediaan data lan persetujuan sing ana hubungane karo proses yaiku kanthi sukarela.

  1. Mode perawatan

Pangolahan data pribadi sampeyan bakal digunakake kanthi nggunakake kertas, elektronik lan / utawa alat telematik sing cocog, mung lan eksklusif kanggo tujuan sing dituduhake ing paragraf 2 lan supaya njamin keamanan lan rahasia data kasebut.

  1. Panampa utawa kategori panampa Data Pribadi (Prosesor Data Eksternal)

Wong-wong sing dadi tanggung jawab kanggo ngolah Data Pribadi sing ditunjuk dening AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI sajrone ngetrapake fungsi-fungsi bakal ngerti Data Peribadi sampeyan.

Data Piranti Sampeyan bisa disedhiyakake menyang supplier, kontraktor, perbankan lan / utawa institusi asuransi menyang subjek eksternal sing nyedhiyakake AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI kanthi layanan utawa layanan sing penting kanggo tujuan sing dituduhake ing par sadurunge. 2 sing gegandhengan karo aspek ing ngisor iki:

AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI

  • Kegiatan institusional
  • Pangopènan lan pangembangan infrastruktur jaringan lan IT
  • Consulting
  • Elaborations lan kaleksanan: administratif, accounting lan fiskal
  • legal

Yen ana kabutuhan kanggo komunikasi data menyang subyek liyane utawa kanggo nggunakake liyane saka sing kasebut ing ndhuwur, kebutuhan sing jelas lan spesifik.

Dhaptar lengkap Prosesor Data Eksternal AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI kasedhiya kanthi panyuwunan (pirsani rincian kontak, par. 7).

  1. Duration perawatan lan kritéria sing digunakake kanggo panyimpenan Data Pribadi

5.1. dadi

Tujuan sing diarani ing paragraf 2 huruf a) kanggo d) "Tujuan pangolahan" informasi iki, sampeyan

Data pribadi bakal diproses 10 taun.

Kanggo tujuan sing diarani ing paragraf 2 huruf e), f) lan g) data pribadhi bakal diproses 2 taun.

5.2. konservasi

Data kasebut bakal disimpen kanthi elektronik lan ing kertas, kaping panyimpenan isih aktif (aktif)

tujuan ing paragraf 2):

- Kanggo tujuan a), b), c) lan d) konservasi padha karo 10 taun;

- Kanggo tujuan e) lan f) konservasi maksimal 24 wulan.

  1. Hak saka pihak sing kasengsem

Nggayuh seni. 7, 15-22 lan 77 saka Peraturan EU 2016/679 pesta sing duwe hak kanggo:

  • Revocare il consenso precedentemente prestato, senza pregiudicare la liceità del trattamento basato sul consenso prima della revoca (per le finalità a par. 2 lettera e), f)
  • Entuk akses menyang kabeh data pribadi sing dicekel AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI
  • Entuk akses menyang kabeh informasi sing ana ing dokumen iki
  • Entuk hak kanggo mbenerake, integrasi, pembatalan data pribadi (hak dilalekake) utawa

watesan pangolahan data pribadi

  • Entuk hak kanggo portability data
  • Kanan kanggo obyek
  • Hak kanggo menehi complaint karo panguwasa pengawas

Kanggo ngleksanani hak ing ndhuwur, sampeyan bisa ngubungi angka sing ditetepake liwat kontak sing didaftar ing par. 7; panjaluk sing cocog bakal diwenehake kanggo panyuwunan iki sesuai karo Ketentuan GDPR.

  1. Pengontrol data

- Data Controller yaiku

GENTIL PRUGNOLO OF ERCOLANI CARLO & MARCO SNC.
Liwat Fiorita 14
53045 Montepulciano (SI)

nella persona del Presidente in carica e Rappresentante dell’Impresa Carlo Ercolani.

Qualsiasi richiesta relativa ai dati personali trattati di AZIENDA AGRICOLA ERCOLANI potrà essere inviata per posta ordinaria presso la sede legale in Via Lazio, 69 – Gracciano di Montepulciano, oppure scrivendo all’indirizzo di posta elettronica info@ercolanimontepulciano.it

Informasi iki bakal dianyari lan kasedhiya kanggo panjaluk kanthi cara sing dituduhake ing ndhuwur.

Aku wis maca lan setuju kanggo ngolah data pribadi kaya sing diterangake nganti saiki.

cart Item Dibusak. Mbusak
  • Ora produk ing grobag.