TENTANG US


SEJARAH KANGGO LAN VINNERS, ING BASA lan KANGGO

Ladang Cantine Ercolani didegaké ing taun 1988 ing Montepulciano, ing jero ati Tuscany sing manis, ing taun 40-an, mbah-mbah Ercolani tresna lan ngolah seni rong.
Eyang kakung Sergio ing taun 60-an, nuntut semangat kanggo wilayah kasebut lan kasugihan kanggo nggawe pondasi kanggo bisnis saiki.
Porta di Bacco mbukak, papan sing sepisanan dirancang modern ing sekitar Vino Nobile di Montepulciano, vinsanto, lenga lan adol daging sing wis diobati khas, kanthi tegas ing kertas kuning.Sawase perusahaan mundhak, tuku tanah anyar, ngembangake tanah anyar. views dhewe lan ngiyatake tenaga kerja; komitmen kanggo keasliane tetep, kesahihan bahan mentah, proses penanaman lan pangolahan lan masakan tradisional.
Nganti saiki, kebon Ercolani duwe organisasi sing kuwat.
Staff berpengalaman menehi hasil karo ngolah udakara udah udakara 150 hektar, palemahan, truffle, anggur, kebon zaitun, peternakan domba lan dodol langsung.


PRODUKI KAMI

Kapalilitas perusahaan kasebut minangka Kota Bawah Tanah sing gegayutan karo produksi, transformasi, sade lan ngrasakake mung produk sing ana hubungane karo wilayah Poliziano kayata anggur Nobile di Montepulciano, DOC vinsanto, grappas, tambahan minyak zaitun dara, pecorino, salami, senggol, madu lan truffle seger.


cart Item Dibusak. Mbusak
  • Ora produk ing grobag.