SYARAT-SYARAT DAN KONDISI

  1. Pambuka lan efektifitas Kahanan Tuku

Kahanan tuku iki minangka disiplin tuku produk, digawe jarak jauh lan kasedhiya, liwat internet, saka situs kasebut shop.ercolanimontepulciano.it(sawise iki, "Situs") tundhuk karo undang-undang Italia sing disebut ing Keputusan Undhang-undhang 206/2005 lan amandemen lan tambahan mengko (sawise iki, "Kode Konsumen").

Sing adol produk lan pemilik Situs kasebut yaiku: Il Prugnolo Gentile di Ercolani Carlo lan Marco SNC karo kantor sing kadaptar liwat Fiorita 14 - 53045 Montepulciano, CF / PI lan didaftar ing Daftar Company Roma n. 01407430527, REA: CN - 145287 - Alamat e-mail: shop@ercolanimontepulciano.it

Konsumen sing ngakses Situs kanggo tuku tuku (sawise "Pelanggan") dibutuhake, sadurunge ngirim tatanan kasebut, kanthi maca kanthi maca Katentuan Pembelian iki sing wis kasedhiya ing Situs iki lan sing bakal kasedhiya ing Situs iki. saben wayahe dening Pelanggan uga liwat tautan sing ana ing email konfirmasi saben urutan supaya bisa diterbitake lan disimpen.

Yen kedadeyan wong sing tuku tumbas ing Situs njaluk ngetokake invoice lan / utawa ing kasus apa wae ora "konsumen utawa pangguna" kaya sing ditegesake ing seni. 3, paragraf 1, Lett. a) saka Kode Konsumen, disiplin mundur sesuai karo seni. 7 lan 8 Katentuan tuku iki utawa, umume, panentu sing miturut Code Consumer padha mung ditrapake kanggo "konsumen".

Kontrak-kontrak sing disimpulake karo Il Prugnolo Gentile liwat Situs iki diatur dening Katentuan tuku iki selaras karo hukum Italia. Basa sing kasedhiya kanggo ngrampungake kontrak kasebut yaiku basa Italia.

  1. Pilih lan pesenake Produk

Karakteristik lan rega macem-macem produk sing didol ing Situs (sawise "Product" utawa "Produk") ditampilake ing kaca sing ana gandhengane karo saben Produk.

Kanggo tuku Produk, Pelanggan kudu ngrampungake lan ngirim formulir pesenan kanthi format elektronik, nderek pandhuan ing Situs iki. Pelanggan kudu nambah Produk ing "Troli" lan, sawise maca Kondisi Pembelian lan saka Kebijakan Privasi lan konfirmasi sing ditampa, sampeyan kudu ngetik informasi pengiriman lan tagihan, pilih cara pambayaran sing dipengini lan konfirmasi pesenan kasebut.

Kanthi ngirim pesenan saka Situs, sing duwe nilai usul kontrak, Pelanggan ngakoni lan nyatakake yen wis maca kabeh informasi sing diwenehake sajrone prosedur tuku lan kanthi lengkap nampa Katentuan Pembelian lan pembayaran kasebut transcribed.

Kontrak sing wis diatur ing antarane Il Prugnolo Gentile lan Pelanggan kudu dirampungake kanthi ditrima karo arahan saka Il Prugnolo Gentile. Panampa iki disedhiyakake menyang Pelanggan liwat email konfirmasi pesenan sing ngemot referensi kanggo Syarat Pembelian, nomer pesenan, data kiriman tagihan, dhaptar Produk sing diutus nganggo ciri pentinge lan rega total, kalebu biaya pangiriman. Pelanggan bakal mriksa email konfirmasi lan yen ndeteksi kesalahan sajrone bakal 12 jam saka panrima email iki kanggo hubungi Layanan Pelanggan langsung saka Situs nggunakake formulir kontak khusus sing bisa diakses liwat kaca Hubungi Kami. Sawise pungkasan iki, pesenan bakal diproses kanggo pengiriman lan ora ana owah-owahan sing bakal ditampa, tanpa prejudis hak Pelanggan sing disebut ing artikel 7 ing ngisor iki.

Sawise pesenan wis ditampa, Il Prugnolo Gentile bakal mriksa kasedhiyan saham kanggo katemtuan pesenan. Yen ora ana siji utawa luwih Produk, Layanan Pelanggan Il Prugnolo Gentile bakal langsung ngirim kabar email marang Pelanggan sing, sajrone 12 jam ing ngisor iki, bakal duwe hak kanggo mbales supaya bisa ngonfirmasi kiriman saka Produk sing kasedhiya liyane utawa mbatalake. . Yen ora ana tanggapan ing wektu kasebut, pesenan kasebut bakal dianggep dikonfirmasi lan produk sing kasedhiya bakal dikirim. Ing kasus iki, kabeh jumlah sing ana hubungane karo Produk sing ilang bakal dibalik utawa ing kasus apa wae, gumantung karo cara pembayaran sing dipilih, ora bakal dikenani pelanggan.

  1. Informasi Produk

Informasi lan ciri sing ana gandhengane karo Produk kasedhiya, kanthi kode Produk sing gegandhengan, ing Situs kasebut.

Perwakilan visual Produk ing Situs kasebut, yen kasedhiya, biasane cocog karo gambar fotografik sing ngiringi katrangan. Bisa dingerteni manawa gambar Produk dhewe nduweni tujuan tunggal kanggo nampilake wong-wong mau lan bisa uga ora wakil kanthi ciri khas lan kualitase, nanging bisa beda karo warna lan ukuran. Yen beda bedane gambar lan lembar produk sing ditulis, katrangan lembaran produk mesthi asli, uga bobote keju lan daging sing wis diubati bisa beda nanging mesthi migunani kanggo pelanggan

  1. Prices, pengiriman lan wektu pangiriman

Rega produk kalebu VAT kanggo Italia lan Eropa ora kalebu Norwegia lan Swiss.

Amerika, Ekstra Kee lan liyane jagad, rega kena pajak, VAT mbebasake seni.8

Kabeh rega ditulis ing Euros.

Kanggo Eropa lan jagad kabeh produk sing ditawakake dikecualekake saka pengiriman gratis, nalika diijini ing Italia

Tabel biaya pengiriman ing Italia:

Pengiriman gratis kanggo pesenan 80 €

PENINSULA:

0-20 Kg € 15 ora bisa dibagi

21-100 kg € 20 ora bisa dibagi

Swara 100 kg ngitung band 100 kg

Tuladha: 101 Kg dibayar minangka 200 Kg (€ 40)

Kabeh Italia tanpa aksesoris lan biaya tambahan

Kanggo biaya pengiriman CALABRIA SICILY lan SARDINIA + 50%

EUROPA panganan lan Sakit

Pengiriman gratis kanggo tuku minimal 12 botol lan ngetutake ing macem-macem 6 (contone: 18,24,30 botol etcc) sing bakal dipilih ing antarane kabeh jinis anggur DOCG, "pilihan" anggur putih Tris, pilihan mawar sing wungu lan anggur cadangan santo ing montepulciano doc.

Contone, yen sampeyan tuku 13 botol, pengiriman gratis dijamin kanggo 12 ing ndhuwur nanging ora kanggo tambahan botol. Ngono, biaya pengiriman bakal ditambah ing grobag.

Pengiriman gratis kanggo tuku anggur 24 kanggo kabeh jinis anggur.

Sampeyan bisa ngirim panganan lan Anggur bebarengan ing kiriman sing padha.

NORWAY- SWITZERLAND

Tugas kustom ora kalebu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it

WORLD

STATES UNIK

Sampeyan ora bisa tuku lan ngirim daging sing wis ngobati

Minangka peraturan, bungkus produk panganan (keju, minyak, saos, saos, lan sapiturute) bakal dikirim kanthi kapisah saka anggur, pencernaan, lsp.

Pengiriman gratis kanggo tuku minimal 12 botol lan ngetutake ing macem-macem 6 (contone: 18,24,30 gendul lsp) sing bakal dipilih ing antarane kabeh jinis anggur DOCG, "pilihan" anggur putih Tris, pilihan mawar mawar lan anggur cadangan santo ing montepulciano doc.

Contone, yen sampeyan tuku 13 botol, pengiriman gratis dijamin kanggo 12 ing ndhuwur nanging ora kanggo tambahan botol. Ngono, biaya pengiriman bakal ditambah ing grobag.

Tugas kustom sing kalebu

Kanggo informasi luwih lengkap mail kontak shop@ercolanimontepulciano.it

CANADA

Sampeyan ora bisa tuku lan ngirim daging sing wis ngobati

Minangka regulasi, paket produk panganan (keju, minyak, saos, saos, lan sapiturute) bakal dikirim kanthi kapisah saka anggur, pencernaan, lsp.

Pengiriman gratis kanggo tuku minimal 12 botol lan ngetutake ing macem-macem 6 (contone: 18,24,30 botol etcc) sing bakal dipilih ing antarane kabeh jinis anggur DOCG, "pilihan" anggur putih Tris, pilihan mawar sing wungu lan anggur cadangan santo ing montepulciano doc.

Contone, yen sampeyan tuku 13 botol, pengiriman gratis dijamin kanggo 12 ing ndhuwur nanging ora kanggo tambahan botol. Ngono, biaya pengiriman bakal ditambah ing grobag.

Tugas kustom ora kalebu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it

REST ING DUNIA

JAPAN, AUSTRALIA, HONG KONG, SINGAPORE, THAILAND, NEW ZEALAND

Kita ngirim menyang negara-negara kasebut mung anggur yen kepengin weruh kontak email: shop@ercolanimontepulciano.it

KHUSUS ':

HONG KONG: Kahanan tugas khusus, seni invoice VAT gratis. 8

Pengiriman gratis kanggo tuku minimal 12 botol lan ngetutake gunggunge 12 (contone: 24,36, 48 gendul, lan liya-liyane) sing kudu dipilih ing antarane kabeh jinis: anggur mulia saka montepulciano cadangan docg, brunello di montalcino docg lan vin santo di montepulciano doc cadangan.

Contone, yen sampeyan tuku 13 botol, pengiriman gratis dijamin kanggo 12 ing ndhuwur nanging ora kanggo tambahan botol. Ngono, biaya pengiriman bakal ditambah ing grobag.

pakaryan khusus klebu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it

KOREA SOUTH

Ing negara kasebut, kita mung ngirim anggur yen kasengsem ing kontak email ing email: shop@ercolanimontepulciano.it

Pengiriman gratis kanggo tuku minimal 12 botol saka anggur mulia montepulciano Riserva docg His Majapahit, kabeh jinis Brunello di Montalcino DOCG lan Vin Santo di Montepulciano Doc Riserva.
Maksimum 12 botol saben kiriman

Contone, yen sampeyan tuku 13 botol, pengiriman gratis dijamin kanggo 12 ing ndhuwur nanging ora kanggo tambahan botol. Ngono, biaya pengiriman bakal ditambah ing grobag.

Pangiriman ing siji persetase 12 botol sekaligus

Invoice karo PPN
Tugas kustom ora kalebu
Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it

AFRIKA SELASA

Ing negara kasebut, kita mung ngirim anggur yen kasengsem ing kontak email ing email: shop@ercolanimontepulciano.it

Pengiriman gratis kanggo tuku minimal 12 botol lan ngetutake ing pirang-pirang 12 (contone: 24,36, 48 botol dll) kanggo milih ing antarane anggur mulia saka montepulciano Riserva docg His Excellency, kabeh jinis brunello di montalcino docg lan vin santo di montepulciano doc cadangan.

Contone, yen sampeyan tuku 13 botol, pengiriman gratis dijamin kanggo 12 ing ndhuwur nanging ora kanggo tambahan botol. Ngono, biaya pengiriman bakal ditambah ing grobag.

Invoice karo PPN

Tugas kustom ora kalebu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it

CHINA - TAIWAN - FILIPIN

Ing negara kasebut, kita mung ngirim anggur yen kasengsem ing kontak email ing email: shop@ercolanimontepulciano.it

Pengiriman gratis kanggo tuku minimal 10 botol lan tindakake ing gunggunge 5 (contone: 15,20,25 botol etcc) kanggo milih antarane anggur mulia montepulciano Riserva docg His Excellency, brunello di montalcino docg vintages 2003 lan 2007 lan vin santo di montepulciano doc cadangan.

Contone, yen sampeyan tuku 11 botol, pengiriman gratis dijamin kanggo 10 ing ndhuwur nanging ora kanggo tambahan botol. Ngono, biaya pengiriman bakal ditambah ing grobag.

Pangiriman ing siji persetase 5 botol sekaligus

Tugas kustom ora kalebu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it

RUSSIA

Ing negara kasebut, kita mung ngirim anggur yen kasengsem ing kontak email ing email: shop@ercolanimontepulciano.it

Tugas kustom sing kalebu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it

BRAZIL

Ing negara kasebut, kita mung ngirim anggur yen kasengsem ing kontak email ing email: shop@ercolanimontepulciano.it

Kapal bakal dikirim mung ing sawetara wulan antara Mei / Juni lan Oktober / Nopember

Tugas kustom sing kalebu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan tugas, hubungi alamat email shop@ercolanimontepulciano.it


layang

ITALY: 1/3 HARI KANGGO

EUROPE: 3/7 HARI KANGGO

STATES UNIK lan CANADA (MAJLI): 5/7 DONGI KARYA

STATES UNIK lan CANADA (NGAKAK): 15/20 HARI KANGGO

REST OF World (WINE): 15/20 HARI KANGGO

  1. Cara pembayaran lan invoice

Cara pembayaran

Pelanggan bisa mbayar rega Produk lan biaya pangiriman sing gegandhengan kanthi kertu Kredit, PayPal, transfer bank, kertu prabayar lan awis nalika dikirim.

Kertu Kredit

Sirkuit ing ngendi bisa tuku ing Situs kasebut yaiku:

Visa / Visa Elektron

Mastercard / Maestro

American Express

Kanggo njamin keamanan maksimal, Pelanggan bakal nindakake transaksi pambayaran langsung ing server PayPal sing aman.

Situs ora nyimpen nomer kertu kredit Pelanggan. Loro Situs lan server PayPal nggunakake protokol SSL kanggo encrypt data sing dikirim ing antarane server lan browser Klien.

Sawise pesenan kasebut dikonfirmasi, Pelanggan bakal dialihake menyang situs PayPal ing ngendi dheweke bisa mbayar pembayaran nganggo akun utawa nggunakake kertu, uga prabayar, utawa ing kasus apa wae miturut cara sing ditampa dening Paypal lan selaras karo kahanan sing ana gandhengane.

Transfer bank

Pelanggan kudu nggawe transfer kasebut sajrone 3 dina saka tanggal pesenan kanggo pesenan sing ana gandhengane karo produk. Yen ora kelakon, pesenan kasebut bakal dibatalake lan barang-barang sing digawe maneh supaya bisa dituku dening pelanggan liyane. Pelanggan sing durung nggawe transfer kasebut bisa ngubungi Layanan Pelanggan supaya njlentrehake manawa panyebab dudu kredit kasebut amarga Pelanggan ora bakal konfirmasi sing tuku utawa amarga sebab liyane.

Transfer data:

c / c digawe kebayar kanggo: IL PRUGNOLO GENTIL OF ERCOLANI CARLO E MARCO SNC

IBAN: IT72 W084 8925 6010 0000 0377 950

BIC / SWIFT: ICRAITRRDLO

Bank: BANCA VALDICHIANA COOPERATIF KREDIT ING CHIUSI lan MONTEPULCIANO

Alesan: Pelanggan kudu menehi tandha ing alesan kanggo ngirim tanggal lan nomer pesenan, kasedhiya ing email konfirmasi (contone, "Order 01/01/14 n. 100012345").

Invoicing pesenan

Yen tuku digawe dening profesional, bisa njaluk panjaluk invoice kanthi milih kothak sing cocog sajrone prosedur pesenan lan ngetik informasi tagihan kalebu kode pajak lan / utawa nomer VAT. Ing kasus iki invoice bakal dikirim kanthi email menyang alamat sing dituduhake. Profesional tanggung jawab kanggo masang informasi tagihan sing bener lan kanthi jelas dilaporake, yen gagal njaluk invoice sajrone pesenan kasebut, ora bakal bisa njaluk mengko.

  1. Pengiriman lan pangiriman

Produk sing dituku ing Situs iki bakal dikirim menyang alamat sing dituduhake dening Pelanggan nalika prosedur tuku ing lapangan "Data Data" sing cocog.

Kabeh tumbas bakal dikirim dening kurir ekspres (sawise, "Courier") saka Senin nganti Jumuah, ora kalebu liburan lan preian nasional. Azienda Agricola Ercolani ora tanggung jawab karo telat sing ora diramal utawa ora dianggep penting.

Sawise Produk wis dikirim, Pelanggan bakal nampa email konfirmasi sing bakal kalebu link kanggo deleng kanggo nelusuri kiriman.

Ing kasus apa wae, kajaba ing kasus kekuwatan utawa kahanan sing ora bisa diarepake, Produk sing diprentah bakal dikirim ing wektu 7 (pitung) dina kerja wiwit dina sawise Il Prugnolo Gentile ngonfirmasi pesenan kasebut marang Pelanggan kanthi cara khusus email konfirmasi pesen. Tembung sing kasebut sadurunge 7 dina kerja ditrapake kanggo pengiriman menyang Italia

Layanan pangiriman aktif

Mail Boxes

Layanan kasebut kalebu 2 upaya kiriman ing alamat sing dituduhake ing wektu tatanan kasebut. Sawise nyoba pangiriman kaping pindho, paket bakal tetep gratis kanthi gratis sajrone 3 dina kerja ing Courier. Sajrone telung dina iki, Pelanggan bisa langsung ngubungi Courier kanggo ngatur kiriman utawa ngganti alamat sing padha. Pelanggan bakal nampa informasi sing ana hubungane karo Kantor Courier sing kudu dikumpulake liwat notifikasi kertas sing kiwa ing kothak kantor kirim. Ing kasus apa wae, Pelanggan duwe beban takon saka Courier babagan nganyari utawa owah-owahan prosedur pangiriman sing kasebut ing ndhuwur.

  1. Waranti lan cacat kesesuaian

Ing babagan cacat cacat Produk sing adol Il Prugnolo Gentile, Pelanggan kudu langsung ngubungi Layanan Pelanggan nganggo formulir kontak khusus sing bisa diakses ing situs web ing toko kaca.ercolanimontepulciano.it/contatti

Garansi hukum sing diwenehake ing artikel 129, 130 lan 132 saka Kode Konsumen ditrapake kanggo adol Produk. Pelanggan duwe hak, miturut pilihan lan nyedhiyakake jinis produk ngidini, mulihake, tanpa biaya, kesesuaian produk kanthi ndandani utawa panggantos, utawa kanggo nyuda rega utawa mungkasi kontrak sing ora cocog. Pelanggan ngilangi hak kasebut yen dheweke ora nglaporake kurang akurane karo Il Prugnolo Gentile sajrone rong wulan wiwit saka dheweke nemokake kekurangan kasebut, kanthi syarat yen dudu Produk sing bisa rusak utawa tundhuk mati ing istilah sing luwih cendhek, manawa cacat kasebut kudu dilaporake sajrone periode suda iki.

  1. Kesalahan lan watesan tanggung jawab

Informasi sing ana gandhengane karo Produk sing diwenehake liwat Situs terus dianyari. Nanging, ora bisa njamin yen ora ana kesalahan sing Il Prugnolo Gentile ora bisa dipertanggungjawabake, kajaba ana tumindak salah utawa tumindak ora sengaja.

Il Prugnolo Gentile duwe hak kanggo mbenerake kesalahan, ora akurat utawa ngilangi sanajan pesenan wis dikirim, utawa kanggo ngowahi utawa nganyari informasi sawayah-wayah tanpa notifikasi sadurunge, tanpa prasasat babagan hak Pelanggan sesuai karo iki Kahanan Tuku lan Kode Pelanggan.

Kajaba tumindak ala utawa kelalen sing ora sengaja, hak Pelanggan kanggo ganti rugi utawa kerugian, pangenalan ganti rugi ora dikecualekake, uga ana tanggung jawab kontrak utawa kontrak ora kanggo ngrusak langsung utawa ora langsung kanggo wong lan / utawa prekara, sing disebabake ora ditrima utawa nyingkirake, malah sebagean , saka pesenan.

Il Prugnolo Gentile promosi konsumsi alkohol sing tanggung jawab lan ora nanggung tanggung jawab, kajaba tumindak salah utawa tumindak ora sengaja, yen tuku sing ditindakake bocah-bocah ing umur 16 taun.

  1. keluhan

Sembarang keluhan kudu dikirim menyang Il Prugnolo Gentile nggunakake formulir kontak sing cocog sing bisa diakses langsung ing situs web shop.ercolanimontepulciano.it

Il Prugnolo Gentile nindakake tanggapan kanggo kabeh panjaluk sing ditampa kanthi maksimal 7 dina kerja.

  1. UU lan hukum ukum

Kontrak penjualan antarane pelanggan lan Il Prugnolo Gentile dirampungake ing Italia lan diatur dening hukum Italia. Kanggo resolusi musuhan sing ana hubungane karo interpretasi, eksekusi utawa resolusi Ketentuan Pembelian iki utawa pesenan tuku individu yen Pelanggan minangka konsumen miturut arti Kode Pelanggan, pengadilan babagan pemukiman dheweke bakal duwe hak ukum eksklusif utawa domicile yen ana ing wilayah Italia; ing kabeh kasus liyane, yurisdiksi wilayah kasebut khusus kanggo Pengadilan Roma, hak ukum liya ora dikecualekake.

***

Miturut artikel 1341 saka Kode Sipil Italia, Pelanggan nyatakake yen wis maca lan nampa artikel ing ngisor iki Ketentuan Pembelian.

cart Item Dibusak. Mbusak
  • Ora produk ing grobag.